AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, ''Gençlerin siyasetle daha yakından ilgilenmesini ve söz sahibi olmalarını umut ediyorum"

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, AK Parti'nin 7. olağan kongresinde Oltu'dan yeniden aday gösterilmesinin ardından bir mesaj yayımladı.

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, ''Gençlerin siyasetle daha yakından ilgilenmesini ve söz sahibi olmalarını umut ediyorum
  • 24 Ağustos 2020, Pazartesi 17:19

Gülcü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Oltulu Hemşerilerim..

Kurulduğu günden bugüne kadar,
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde,
Bu necip millete hizmetkâr olmayı şiar edinmiş;
memleketimizin her köşesine, her karış toprağına hizmet götürmüş, sayısız eser bırakmış,
Bölgesinde güçlenen, gelişen ve hızla kalkınan konumu ile tüm mazlum coğrafyaların umudu haline gelen büyük Türkiye’yi inşaa eden Ak Parti ailesinin bir mensubu olarak,
Partimizin 12.09.2020 tarihinde yapılacak olan 7.Olağan Kongremizde,
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleri,
Genel Merkezimizin olurları ile
bu ulvi göreve tekrar aday olarak gösterildim..

Öncelikle bu ulvi vazifeyi tarafıma layık gören, tevdi eden, başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız olmak üzere,
Teşkilat Başkanımıza, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza Milletvekillerimize, ve teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum..

Sorumluluğumuzun arttığını, görevimizin daha da zorlaştığını biliyoruz..

Geçmişin muhasebesi ve öz eleştirisi içerisinde,
İnşallah yeni döneme daha yapıcı, daha kuşatıcı başlayacağız..

Kırdığımız, incittiğimiz ya da  ihmal ettiğimiz kim veya kimler var ise onları da tekrar kazanmanın çaba ve gayreti içinde olacağız..

Geçmişden bugüne kadar,  bu kutlu davaya hizmet etmiş, hizmete talip olmuş her dava arkadaşımızı da milletimizin partisiyle kucaklaşmasında olduğu gibi, gönül kapılarımızı da ardına kadar açacak, onların bilgi, birikim ve heyecanlarından her daim istifade edeceğiz..

Daha çok çalışacak, daha çok yorulacak ve sizlerle daha çok el ele, gönül gönüle olacağız..

İlçemizin ve sizlerin sorun ve talepleri ile ilgili daha yakından ilgilenecek ve bu sorunların çözümü için her yolu aşındıracak, her kapıyı yoklayacağız..

Buradan gençleri siyasete davet ediyorum. Gençlerin siyasetle daha yakından ilgilenmesini ve söz sahibi olmalarını umut ediyorum. Çok geçmişe gitmeden güncel olaylara baktığımızda Ayasofya’nın Camii olarak hizmete açılması ve Karadeniz’de doğalgazın bulunmasının ancak doğru ve istikrarlı siyasetle mümkün olduğunu görmekteyiz. Gençlerin siyasete atılmalarını ve özellikle kongre dönemlerinde siyaset dizayn edildiği vakitte kenarda durmamalarını ve ‘gelecek için inandığım yolda ben de varım’ deyip aktif rol almaları gerektiğini belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyor,
Oltu için hep birlikte ele ele, gönül gönüle olmaya davet ediyorum..

Selam ve Saygılarımı Sunuyorum. 

A.Efdal GÜLCÜ
Ak Parti Oltu İlçe Başkanı"

Kaynak: Oltu Medya
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Oltu'lu Dadaş Oltu'lu Dadaş 26.08.2020

Sayın Gülcü, tekrardan ilçe başkalığına atanmanız hayırlı, uğurlu olsun. Gönlüm isterdim ki bu yazmış olduğum yazıya atanmanız değil de, seçime girmiş, seçimi kazanmış ve ilçe başkanlığını, hak ettiğinizi yazarak başlamak isterdim. Siyasi görevlerde seçimle değil de, direk atama yaparak, seçmenle dalga geçmenin bir çok örneğini görüldü bu Memlekette. Tabi bu aşamaya gelinceye kadar kaç kişi devreye sokuldu, kaç kişiye rica edildi onu biz bilemeyiz. Onu ancak yaradanım ve yapanlar bilir. Siyasette alışıla gelen bir deyim var. Bundan sonra; Sorumluluğun arttığını, görevin daha zorlaştığı, geçmiştekinden daha yapıcı, daha kuşatıcı, olunacağı söylenir. Şimdiye kadar neden söylemiş olduğunuz görev sorumluluğu yapılmamışta, bundan sonraki süreçte daha iyi yapılacağı söylenir. Ustalık, çıraklık meselesi gibi mi? Vay ülkem vay. Başa gelen herkes bu üçlüyü tamamlarsa yandı vatandaş. Gençleri siyasete davet etmişsiniz? Ne kadar güzel! E bırakın ki gençlerde kadrolar da yerini alsın. Ben istemiyorum ama yan cebime koy yapmayın! (Anti parantez müdüre soruyorum müdürlüğe devam mı? Eh bu dönemde yapayım artık yeter bırakacağım, Bir daha ki dönem geliyor eh bu dönem de yapayım da yeter artık, sonuç geliyor eh 65 yaşından sonra zorunlu emeklilik var yapacak bir şey yok) En son 2019 seçimlerinde yaşanan süreci bir ilçe başkanı olarak sizden iyi kimse bilemez. Söylenilen sözler, hakaretler, ağza alınmayacak laflar. ( bir misal vereyim araç parkın yoksa niye belediye başkanı oldun gibi yada ilk işim yapılan yolsuzlukları belediyenin kapısının önüne asacağım gibi laflar) Aynı kişiler bir yılı aşkın bir süre geçmiş her şey silinmiş, temiz bir sayfa açılmış, dün birbirlerine ağza alınmayacak sözler sarf edenler, bu gün sarmaş dolaş olmuşlar. (örn. Molla Kasımlar vardı bir dönem de) Hep bu olup bitenleri görüp, okuyup bilirseniz! Ben de size soruyorum. Siz bir genç olarak bu davete uyarmısınız? Eğer dayın varsa, arkan varsa, mevcut atamada yetkili kişilerle diyaloğun iyiyse kim ne yapabilir bir insana. Siyaset te, dürüstlükte, Müslümanlıkta bu değil Gülcü. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 19.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık