İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, AK Parti'den aday adaylık başvurusunu yaptı.

İnşaat mühendisi Adem Çelebi, Oltu Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, AK Parti'den aday adaylık başvurusunu yaptı.
  • 14 Kasım 2018, Çarşamba 14:56

İnşaat mühendisliği alanındaki 12 yıllık tecrübesini Oltu Belediye Başkanlığı görevinde kullanmak istediğini belirten Adem Çelebi, AK Parti’den aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

İnşaat mühendisliğinin en önemli misyonunun ‘medeniyet inşa etmek’ olduğunu vurgulayan Çelebi, Oltu’nun imarı ve inşasını en doğru şekilde yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Oltu İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisi Adem Çelebi, şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer hemşerilerim, güzel Oltu’muzun Şendurak Köyünde dünyaya geldim.  İlkokul, Ortaokul, Lise eğitimimi Oltu da tamamladım.

Denizli Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 2006 yılından itibaren, ülkemizin birçok ilinde ve ilçesinde toplu konut, tarihi eser restorasyonu ve çelik yapı konusunda birçok projenin hazırlanması, uygulanması noktasında yönetici ve denetleyici olarak görev yaptım.

2009 yılında Oltu merkezli Çelebi Mühendislik Şirketini kurdum ve ülkemiz için çok önemli özel projeler hazırladım, ( Cam Seyir Terasları ve Cam Köprü Projeleri gibi).  Firmamızın özverili çalışmaları ile Oltu’muzun adını bu projelerin altına yazdırdık.

12 yıllık İnşaat Mühendisliği kariyerim boyunca mesleğimin gereklerini en iyi şekilde yerine getirerek mesleğimi en güzel şekilde icra ettim. Bunun neticesinde İnşaat Mühendisi olarak şehrimize çok güzel ve önemli işler yapabileceğim noktasında verilecek fırsat ile kendime ve oluşturacağım ekibime inancım tamdır.

Önceliğimiz insanımızın gönlünü fethetmek olacak. Bu doğrultuda önce tüm halkımız ile muhabbet köprüsü kuracağız. İnşaat Mühendisliğinin en önemli misyonu olan ‘Medeniyet İnşa Etmek’ olduğu bilinci ile, şehrimizin imarı ve inşasını en doğru şekilde yapacağımıza halkımızın kesin kanaati ve güveni olduğu düşüncesindeyiz.”

İlçe halkıyla istişareler sonucunda adım atacaklarını ifade eden Çelebi:
“İlçemiz ve çevresi için yapılacak işlerin projelerinin hazırlanması, maliyet çalışmalarının yapılması, uygulama safhasında bilgi ve tecrübeye sahip olduğumuz kıymetli halkımızın şüphesiz kesin kanaatidir. Bu bilgi ve tecrübenin en iyisine sahip olduğumuz birçok insanımız tarafından dile getirilmektedir. Bu husus da birçok il, ilçe ve kuruma üst düzey danışmalık yapmış olmak bizim için en önemli referanstır.
İlçemizin imarı ve inşası için gerekli mühendislik ve mimari bilgiye sahip olarak ilçemizin belediye başkanı olarak yönetimine talibim. İlçemizin yönetimine talip olmuş ve hizmet sunmuş tüm Başkanlarımıza halkımız minnettardır. Uzun yıllardan beri mühendislik bilgi ve becerisine hasret kalan ilçemizin, yeniden bu özlemin giderilebilmesi adına bu yola çıkmış bulunmaktayım. Bütün bilgi, beceri ve donanımımla ilçemiz için projeler yapmayı Mühendis oluşumun mesuliyeti sayarak hizmet etme arzusundayım.

Yeniliği, değişimi, gelişimi ve hayallerimizi daima diri tutarak ilçemiz için geliştirdiğimiz projeleri büyük heyecan ile gerçekleştirmeye çalışacağız. Büyük hayallerimiz, projelerimiz var ve yaptıklarımız var. Tüm halkımızı muhabbetle kucaklayıp hayallerimize ve ilçemizin geleceğini inşa etmeye ortak edeceğiz.  

‘Şehirlerin imarı ve inşası insan içindir’ ilkesiyle yola çıkarak öncelikle tüm halkımız ile istişare edip, iletişim kurarak halkımızın memnun olacağı çalışmalar yapacağız. Kadim kültürümüzün en önemli ilkelerinden olan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesi ile medeniyetimizin ışığını yeniden yakarak bu yolda yürümeyi bir mesuliyet bilmekteyiz. Halkımızın taleplerini dinleyip anlayarak, Hak/Hukuk çerçevesinde çözüme kavuşturmak için gece gündüz çaba göstereceğiz. Topyekûn tüm halkımızla şehrin sakini değil, sahibi olacağız. Bu konuda gecesini gündüzüne katıp halkı ve ülkesi için çalışan devlet büyüklerimizin izlerini takip ederek ilçemizi daha güzel, müreffeh,  mutlu bir hale kavuşturacağız.

Oltu’ya hizmet edebilmek için halkımızdan, AK Parti ‘ye gönül verenlerden, AK Parti teşkilat mensuplarımızdan destek bekliyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Parti binasına kendisini desteklemeye gelenlerle tek tek tokalaşıp selamlaşan Çelebi, çıktığı yolda kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Oltu Medya
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık