Başkan Bulutlar, Çalışmalarını Milletvekili Deligöz’e Anlattı!

Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında Başkan Bulutlar’dan bilgi alan Milletvekili Deligöz, Palandöken Belediyesi’nin başarılı projelere imza attığını söyledi.

Başkan Bulutlar, Çalışmalarını Milletvekili Deligöz’e Anlattı!

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ve seçmeniyle birlikte olmak için Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’ü makamında ağırladı.

Başkan Bulutlar, yaptıkları çalışmalar hakkında Orhan Deligöz’e bilgi verdi. Deligöz’ü makamlarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını aktaran Başkan Bulutlar, “ Palandöken Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek; şehrimizi daha refah, modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Rutin hizmetlerin yanı sıra ilçe halkına uzun vadede hizmet edecek olan dev projelerimizle çözmeyi amaçlıyoruz. Yeni Hizmet Binamız, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Kapalı Spor Salonumuz, Dünya Liderimizin adına yakışır Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezimiz, Yıldız Kent ikinci Kültür Merkezimiz, Engelsiz Yaşam Merkezimiz, Cennet Mekân II. Abdülhamit Han anısına yaptırılan Nikâh Sarayı, 45 Taziye ve konukevi gibi birçok hizmetlerimizi Erzurum halkını hizmetine sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Bunlar ilçemize yaptığımız sadece fiziki yatırımlar. Ayrıca son 9 yıl içerisin de ilçe halkımızı rahat ve sağlıklı nefes alsın diye geleceğimizi olan çocuklarımıza miras kalsın diye büyüklü küçüklü 82 park yaptık. binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Tüm köy mahalle sokaklarımızı kilit taş ile nakış nakış işledik. Belediye olarak bugüne kadar 6 milyon 500 bin metrekare standartlara uygun site bahçeleri dahil sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Tarihinde ilk defa belediye olarak Harput Mahallesi (telsizler) bölgesin de Kentsel Dönüşüm yaptık. 15 Temmuz Şehitler Caddesini hizmete açtık Yunus Emre Mahallesin de kamulaştırma yapılarak yeni yol açtık. ” diye konuştu. 

MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ, “BAŞKAN BULUTLAR PALANDÖKEN’E ÖNEMLİ KAZANIMLAR SAĞLIYOR” 
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ise, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın çok tecrübeli bir yönetici olduğunu ve başarılı hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Ak Parti Milletvekili Deligöz,“ Palandöken İlçemize yapmış olduğu hizmetler için başkanımıza hem teşekkür ziyaretinde bulunduk, hem de istişarelerde bulunuyoruz. Palandöken Belediyemiz hizmetlerin halka seri ve süratli bir şekilde ulaşması anlamında ayrı bir konuma sahiptir. Başkanımız Orhan Bulutlar, Çok tecrübeli ve deneyimli bir isim olduğu için yerel hizmetlere yabancı olmayan bir konumdaydı. Başkanımız bu çalışmalara çok çabuk intibak ve uyum sağladı. Duruşu, yapısı ve bugüne kadar yaptığı hizmetlerle Palandökene önemli kazanımlar sağlayan bir Başkanlık modeli ortaya koydu. Umarım uzun yıllar Palandökenimize hizmet eder” dedi. 

Kaynak: İHA
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 29.03.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık