Mahmut Paşa Pazarı Oltu'da Açıldı
Oltu ilçe merkezi Yasin Haşimoğlu Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde açılan İstanbul Mahmut Paşa Pazarına Oltulular yoğun ilgi gösterdi.
Bünyesinde küçük ev aletlerinden ev tekstiline, züccaciyeden mutfak eşyası ve mobilyaya varıncaya kadar binlerce ürünü barındıran İstanbul Mahmut Paşa Pazarı açıldığı gün müşterilerine yönelik büyük indirimler sundu.
İşletme sahibi Yusuf Bektaş, amaçlarının Oltu Halkı'na halı, ev tekstili, züccaciye, mobilya, çeyiz ve küçük ev aletleri ürünlerinde geniş bir yelpazede farklı alternatifler sunmak olduğunu söyledi.
Sektöre ve Oltulular’a yönelik oldukça avantajlı ve geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını belirten işletme sahibi Bektaş, “Yıllardır zaten bu sektörde çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza değişik ve farklı alternatifler sunmanın arayışı içerisindeydik. Bu mağazamızla artık ilçe halkımız her türlü ev alet ve gereçlerini rahatlıkla temin edebilir. Herkesi mağazamıza bekliyoruz” dedi.