Taşçı: “Oltu, tarihi kimliği olan bir ilçedir”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı, “Oltu, tarihi kimliği olan bir ilçedir” dedi.

Taşçı: “Oltu, tarihi kimliği olan bir ilçedir”

Büyük Birlik Partisi(BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı, ilçede ulaşmadık köy, gezilmedik esnaf bırakmamak için hummalı bir çalışma yapıyor. Meclis üyeleri ve teşkilat üyeleriyle birlikte esnafı gezen Taşçı, esnafa bol ve bereketli kazanç temennisinde bulunuyor. Esnaf gezisinde ilçe sakinleriyle de hasbıhal eden Taşçı, ziyaret turunda ‘Modern bir Oltu’ için hazırladığı projeleri vatandaşlara anlatıyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı, ilçede çarşamba günleri kurulan halk pazarını ziyaret etti. Pazar esnafına kapalı halk pazarı sözü veren ve seçim çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Taşçı, "Meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla Oltu ilçemizde esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyor onların dertlerini dinliyoruz" dedi.

Tarihi mekânları bünyesinde barındıran Oltu’nun ilçeler arasındaki konumunun çok önemli olduğuna dikkati çeken Taşçı, "Oltu’nun kimliğini yansıtan bu tarihi dokuların korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için önemli projeler hayata geçireceğiz ve yeni projeler ekleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı, “31 Mart tarihine kadar ilçemizde ulaşmadık sokak, mahalle kalmayacak. Bütün vatandaşlarımızla temas ederek gönüllerine dokunmak istiyoruz” diye konuştu.

‘Oltu’ya tecrübe yakışır’ diyen Büyük Birlik Partisi(BBP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşçı, belediyecilik anlayışlarının özetle şu şekilde olacağını ifade etti:

İSTİŞARE EDEN BELEDİYECİLİK

Milletin rızası alınmadan iş yapılmayacak, yapılacak işlerde milletin ihtiyaç, önem ve öncelik sırasına bakılacak. Eğitim, sağlık gibi belediyenin görevi olmayan alanlarda da meselenin takipçisi olunacaktır.

ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK

Kişi başına yeşil alan miktarında hedefimiz dünya standartlarını yakalamaktır. Atıkların geri dönüşümüne azami özen gösterilecek, kent estetiğine dikkat edilecek, insanlığın ortak malı olan su ve enerji tüketiminde tasarruf teşvik edilecektir. Hayvanlara, bitkilere, kısaca tüm canlılara saygı temel prensibimiz olacaktır.

DÜRÜST-DOĞRU BELEDİYECİLİK

Bizler vatandaşımıza karşı samimi olacağız. Her harcama sadece hukuki değil aynı zamanda ahlaki ve vicdani çerçevede yapılacaktır. İhaleleri milletimizin gözü önünde yapmak, hesap vermek bu anlayışımızın tezahürü olacaktır.

EĞİTİMCİ BELEDİYECİLİK

Büyük Birlik Partisi çocukların ve gençlerin hayallerine ortak olacak, onları hayallerine ulaştıracak eğitim destekleri sağlayacaktır. Milli ve manevi şuura sahip, mutlu ve üretken bireyler ve aileler oluşturmak için programlar yapılacaktır. Ahlaklı temiz bir topluma ulaşmak öncelikli hedefimiz olacaktır.

ÜRETEN BELEDİYECİLİK

Esnaftan, KOBİ’ye, çiftçiden, sanayiciye üretimin tüm unsurları desteklenecektir. Sadece desteklenmekle kalmayacak tüketicilerin korunması için aynı zamanda bütün süreçler denetlenecektir.

HABERE AİT RESİMLER

Kaynak: Oltu Medya
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 26.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık