İntiharı kesinleşti... İşte Dilara'yı ölüme götüren olaylar!

Erzurum'da inşaat halindeki 12 katlı binanın bahçesinde cesedi bulunan Dilara Köç'ün olayında sır perdesi aralandı. Genç kızın uzun süredir tehdit edildiği ve şantaja maruz bırakıldığı ortaya çıktı.

İntiharı kesinleşti... İşte Dilara'yı ölüme götüren olaylar!

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 1’i tutuklanırken, 3 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dilara Köç, dün Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Müftüsolakzade Mahallesi’nde bulunan yapımı devam eden 12 katlı binanın bahçesinde 20 yaşındaki Dilara Köç’ün cansız bedeni bulunmuştu. Önceki gün sabaha karşı devriye gezen bekçiler tarafından fark edilen talihsiz kızın ölümüne ilişkin detaylar belli oldu.

İntiharı kesinleşti

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Dilara’nın ölümünün ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Kamera kayıtlarını detaylı inceleyen ekipler, görüntülerden Dilara’nın intihar ettiğini belirledi. Ailenin iddialarını araştıran polis, genç kızı ölüme sürükleyen süreci titizlikle araştırdı.

Tartışmanın nedeni bir kare fotoğraf  

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şahısların ifadelerine göre; Dilara’nın eski iş yeri hamburgercide müdür olarak görev yapan ve evli olan Ali K.’nın (31) Çağla Fatma E. (23) ile ilişkisi olduğu öğrenildi. Yaklaşık iki ay önce ikilinin bir mekânda otururken çekilmiş fotoğrafı Ali K.’nın eşine gönderildi. Yasak ilişkisi ortaya çıkan Ali K. ve Çağla Fatma E., fotoğrafı Dilara’nın gönderdiğini düşünerek genç kızla tartışma yaşadı.

Olay günü neler oldu?

Olay gecesi Dilara, akşam saatlerinde eski iş yerinden tanıştığı iki kız arkadaşının evine gitti.  Bu arada arabayla kapının önüne gelen Çağla Fatma E. ve arkadaşı Şeyma Nur C. ile buluştu. Dışarıda görüşen üç kız, konu üzerine yeniden tartışmaya başladı. Dilara, fotoğrafı kendisinin göndermediğini söylese de Çağla Fatma E.’nin ısrarları bitmedi. Çağla Fatma E.’ye, arkadaşları tarafından ‘Yapma, intihar edecek’ demesine rağmen, Çağla Fatma E.’nin ‘İntihar ederse etsin’ dediği iddia edildi. Genç kızların ifadelerine göre tartışma büyüyünce Dilara çanta ve telefonunu atarak koşmaya başladı. Gözden kaybolan genç kız ölü bulunduğu inşaat halindeki binaya çıkarak intihar etti.

Tutuklama kararı çıktı

Gözaltındakilerin ifadelerinin ardından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Ali K., Şeyma Nur C., ve Bedirhan Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Çağla Fatma E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakanlık müdahil oldu

Genç kızın şüpheli ölümüne ilişkin davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil oldu. Bakanlık, sürece ilişkin gelişmeleri yakından takip edecek.

Son yolculuğuna uğurlandı

Genç kız dün öğle namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş ve yakınları katıldı. Cenazede ağabeyi Muhammed Köç ve babası Kasım Köç güçlükle ayakta durdu. Pusula

Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık