B.B. Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş Teknik Heyetini Ziyaret Etti!

BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan ve Yönetim kurulu Üyeleri, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Türk futboluna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek iki kulüp arasındaki dostluğun bundan sonra pekişerek devam edeceğini söyledi.

B.B. Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş Teknik Heyetini Ziyaret Etti!
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 16:18

Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette As Başkan Ünsal Kıraç, Başkan Doğan ile birlikte Trabzonlu ünlü teknik adama gümüş işlemeli Oltu Taşı tespih hediye etti. 

Şenol Güneş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Erzurum ile Trabzon arasında güçlü bağlar vardır. Erzurum benim için çok önemli bir şehirdir. Dadaşlar diyarı da futbola aşık bir şehirdir. Bu kentin takımını Süper Lig’de görmek çok sevindirici. Erzurumspor’a yürekten başarılar diliyorum” diliyorum. 

ERZURUMSPOR YÖNETİMİ BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ KENETLENDİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, As Başkan Ünsal Kıraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Beşiktaş maçı öncesi birlik, beraberlik mesajı verdi. 

Palandöken’de Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Kulüp As Başkanı Ünsal Kıraç, Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Tan Özyapar, Zafer Aynalı, Basın Sözcüsü Metin Barlak, Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu sabah kahvaltısı toplantısında bir araya geldi. 

"YÖNETİM OLARAK, BAŞARIMIZI SÜPER LİG’DE SÜRDÜRECEĞİZ’ 

B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u diğer takımlardan farklı kılan özellikleri bulunduğunu belirterek, "Bizi diğer takımlardan farklı kılan birçok faktör vardı ama en önemlisi birlik ve beraberliğimizdir. İnşallah bugünden sonra çok daha farklı bir şeklide bu birlik ve beraberliğimizi çok farklı seviyelere çıkartacağız. Çünkü Erzurumspor her kesin bir değeri. İnşallah Allah nasip ederse Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in özverili destekleriyle, değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte süper lig sezonunda başarı bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağımıza inancım tam. Biziler bugün Büyük Erzurumspor’un başarısı için var olan gücümüzle çalışarak Erzurumspor Kulübüne ne kadar başarı katacağımızın hesabını yapmamız lazım. Bu da Erzurumspor’umuza olan gönüllülük ve sevgi bağımlılığından geçmektedir. Yönetimimizle olsun, taraftarlarımızla olsun Erzurumspor’umuzun başarısından söz ettirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

B.B. Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç ise başarı anahtarının kenetlenerek, birlik, beraberlik sevgisi içinde geçtiğine işaret ederek, "Bu sene yine başarılı ve güzel sonuçlar alacağız, almamamız için hiçbir neden yok. Yönetime, teknik heyete ve sporcularımıza bu konuda güveniyorum. İnanıyorum ki taraftarlarımızın da desteğiyle gerek deplasman gerekse iç saha maçlarını keyifle izleyeceğiz. Bizlerin buradaki tek düşüncesi Erzurum ve Erzurumspor’umuzun başarısı içindir” diye konuştu.

Yönetim Kurulu daha sonra, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: İHA
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 04.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık