Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı'dan basın açıklaması

Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı, dün basında çıkan ‘Altınok’un Sözleri Toplantıyı Karıştırdı’ başlıklı haberden dolayı bir basın açıklaması yaptı.

Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı'dan basın açıklaması

Oltu Medya'ya yaptığı açıklamada Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı, şu ifadelere yerdi:

Kahraman Oltu’lular, Kahraman Oltu’muzun yiğit evlatları, Oltu’muzun kara sevdalıları, yiğit gardaşlarım, beni birkaç cümle ile dinlemenizi istiyorum. Bu vesileyle sizlere Oltu Medya ve Oltu Süper Radyo üzerinden seslenmek istiyorum.

Yüce Rabbim’e sonsuz kere şükürler olsun 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan seçimlerde milli iradenizi kullanmak suretiyle vatandaşlık görevinizi yerine getirdiniz, Allah hepinizden razı olsun.

Oltu Belediyesi olarak göreve başladığımızdan bu yana hep birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ve hizmetçilik yapmaya çalışıyoruz, güzel bir meclis grubumuz var, üç ayrı partimizden oluşmuş bir meclis heyetimiz var, bu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden merdane özellikleri olan yetenekli kişilikleri olan şahsiyetlerdir, ben hepsine buradan Oltu Halkı adına teşekkür ediyorum.

Her zaman slogan haline getirmiş olduğumuz ifadelerimizi tekrar hatırlatmak istiyorum “Her şey OLTU için”, “Her şey hayırlısıyla OLTU için” olsun diye yüce Rabbime dua ediyorum. Seçim çalışmalarında özellikle 31 Mart'tan önce biz “Erzurum’da Sekmen’siz, Ankara’da Külliye’siz” hedeflerimize ulaşamayız demiştim. Çünkü yerel yönetimler Türk Milletine hizmet yapan en büyük organizasyonlardır. Bu organizasyonlar, Erzurum için ifa etmek istiyorum; Erzurum Büyükşehir Belediyesi formel organizasyondur Erzurum’un ilçeleri de informel organizasyondur. Bilim litaratüründe denilir ki; bir formel organizasyonu en iyi temsil eden, en iyi çalıştıran ve en iyi hedefe yönlendiren informel organizasyondur. Hal böyle iken, 28 Haziran 2019 Cuma günü ilçemize teşrif eden Büyükşehir Belediye Başkanımız, Erzurum Milletvekilimiz ve Eski Genel Müdürümüz, Oltu'muzun mahalle muhtarlarıyla yapmış oldukları toplantıda, Oltu belediye meclis üyeleri ve bazı muhtarlarımızla toplantının yapıldığı salonda bazı hoş olmayan konuşmalar ve sahneler olmuştur. Benim Erzurum’da DSİ Bölge Müdürlüğü'nde bazı konularla ilgili görüşmelerim vardı ve toplantıya katılamamıştım.

Değerli Oltulu hemşerilerim;

25 Mart Oltu’muzun kurtuluş günüdür; 23 Temmuz da Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurtuluş çalışmalarıdır. Bilindiği gibi bu yıl 100. yılımızı kutladığımız kurtuluş organizasyonları Oltu halkı ve Erzurum halkı için sevinçle ve kurtuluş meşalelerimizin olmazsa olmazıdır. Oltu Belediyesi 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde Oltu halkıyla Kırdağ Şenlikleriyle birleşecek. Erzurum ve ilçelerimizin Erzurum’da idare-i milliyenin yani milli iradenin temellerinin atıldığı bugünlerde; “Milli sınırların içinde vatan bir bütündür, parçalanamaz” ifadelerinin haykırıldığı bugünlerde; 23 Temmuz yüce Türk Milleti'nin bizleri birbirimizle karşı karşıya getirmek isteyenlere 'durun demek için içimi dökmek istedim.

Ey siyasi partilerin ve siyasi organizasyonların temsilcileri ve yöneticileri sizlere sesleniyorum…!

Üzülmeyin, bizler sizlerin her zaman hizmetinizde ve yanınızda olacağız. Ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyelim, karşılıklı hoşgörü anlayışını rehber edinelim, bu tür toplantılarda kırgınlıklar olabilir, her partide siyasi ve sosyal problemler olabilir, her partinin derinliklerinde ciddi bir şekilde 'fay hatları' vardır. Bu fay hatlarındaki kırgınlıkları halkımıza ve onların mahalle temsilcilerine yansıtmadan karşılıklı abi-kardeş ilişkileri ile hoşgörüyü yakalayalım ve Yüce Türk Milleti'ne layık olmaya çalışalım. Çünkü bizler benliğimizde esaret kelimesi olmayan necip bir milletin evlatlarıyız…

Sessizlerin sesi olan Oltu Medya ailesine teşekkür ederken, 'bütün kırgınlıklara son' diyor, hepinizi selamların en sıcağı ile selamlıyor ve yüce Allah’a emanet ediyorum.

Şükrü hizan ettiysem affola.. Toplantılarda da kırgınlıklar olduysa affola..

İbrahim Hakkı Hazretleri şöyle buyurmuş;

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Ârif ânı seyreyler
Mevlâ görelim n’eyler
N’eylerse güzel eyler.

Bütün güzellikler Erzurum Büyük Şehir Belediyesinin ve Erzurum’un ilçe Belediyelerinin olsun.

Oltu Belediye Başkanı

Necmettin Taşcı

Kaynak: Oltu Medya
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 16.05.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık