Oltu Medya Gücüne Güç Kattı!

Oltu’da 9 yıldır faaliyet gösteren Oltu Medya, gücüne güç kattı. Selam Medya İletişim Reklam A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Parlak ile ortaklık anlaşması sağlandı.

Oltu Medya Gücüne Güç Kattı!

Oltu’da yaklaşık 9 yıl önce Kadir Babacan ve Erkan Erdoğan tarafından yalnızca Oltu’nun tanıtımını yapmak ve herhangi maddi bir çıkar gözetmeksizin kurulan ve kurulduğu günden bu güne aralıksız bir şekilde faaliyetlerini sürdüren, güncel yerel haberlerle takipçilerine Oltu ve çevresiyle ilgili 7 gün 24 saat haber ulaştıran Oltu Medya, genç iş adamı Kadir Parlak ile ortaklık anlaşması sağladı.

Yapılan protokole göre 3’te 1 hissesi Kadir Parlak’a bırakılmak üzere 10 Ocak 2018 tarihinde alınan karar ile birlikte 35 bin TL karşılığında anlaşma yapıldı.

Oltu Medya kurucularından Kadir Babacan, “Bu yola çıkarken amacımız profesyonel olarak Oltu'ya ait bir hizmet ortaya koymaktı. Bunu geç de olsa azim ve istikrar ile başardığımızı düşünüyorum. Amacımız her zaman Oltu Taşını ve Oltu Cağ Kebabını Dünya'ya tanıtmak ve Oltu haberlerini 7 gün 24 saat dünyadaki bütün Oltululara ulaştırmak olmuştur. Bu süreçte yol arkadaşım Erkan Erdoğan ile her gün sürekli irtibat halinde olduk ve yeri geldiğinde kendi imkanlarımızı ortaya koyarak Oltu'ya böyle bir hizmet etmeye çalıştık. Sosyal medyadaki çatlak seslere asla aldırış etmedik. Oltu Medya şuanda 46 ülkeden 30 binden fazla ziyaretçimiz tarafından takip ediliyor. Haberlerimiz binlerce kişi tarafından okunuyor, web sitemize aylık yüzbinlerce giriş yapılıyor. Ulaştığımız nokta tamamen organik ve hedef kitledir. Google News (Google Haberler) Play Store ve Apple Store alanlarında Oltu adına yer alan ilk ve tek haber platformuyuz. Bu zamana kadar takipçilerimizin manevi desteği dışında herhangi bir kurumdan maddi veya manevi destek görmediğimizi üzülerek belirtmek istiyorum. Hedeflerimizde yeni projelerimizin bulunduğunu belirterek bize maddi ve manevi desteğiyle katkı sağlayan Kadir Parlak'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Oltu adına daha güzel işler yapabileceğimizi hissediyorum” şeklinde konuştu.

Oltu Medya’nın yeni ortağı olan Kadir Parlak, “İmzalanan protokolden hemen sonra çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayarak web sayfamızın daha kaliteli ve görsel zenginliği olması adına özel bir yazılım ile güçlendirilmesi ve alt yapı hizmetlerimizin daha iyi bir konuma getirilmesini sağladık. Ortaklığımızın ilk meyvesi olan web sitemizin yeni ara yüzünü kullanıcılarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oltu Medya Oltu’nun sosyal medya anlamında en önemli kuruluşudur. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Yine Oltu Medya kurucularından olan ve aynı zamanda haber editörlüğü görevini yürüten Erkan Erdoğan ise, “Bizler 30 bin kişilik bir aileyiz. Oltu Medya’yı kurarak nasıl iyi bir iş çıkardığımızı bugün daha iyi anlıyoruz. Bazı reklam veren firmaların dışında herhangi bir maddi getiri olmadan bu işleri yürütmek gerçekten çok zor. Buralara kadar gelebilmemiz, çoğu zaman kendi imkanlarımızla da sitemizi finanse etmemizin sonucudur. Oltu Medya, Oltu ve Oltu’nun tanıtımı açısından adeta bir mihenk taşıdır. Oltu’ya Süper Radyo’yu yeniden kazandırarak Oltu’da bir radyo istasyonunun bulunmasını sağlayan Kadir Parlak, bugün yine aynı çalışma azmiyle web sitemize ortak olmuş ve bizlere de yeniden bir heyecan getirmiştir. Tüm Oltu’ya hayırlı olması dileklerimle” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Oltu Medya
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 29.04.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık