PKK Şenkayada Korucuları Hedef Aldı: 1i Ağır 2 Yaralı
Bölücü terör örgütü PKK, bugün Göle kırsalında öldürdüğü sivil bir vatandaşın ardından şimdi de korucuları hedef aldı.
Bugün sabah saatlerinde Göle-Ardahan karayolunda Nişantaşı Köyü yakınlarında bir otübüsü ateşe verip, olay yerinden kaçmak isteyen bir minibüsü de taradıktan sonra bir sivil vatandaşı öldüren PKK’lılar, bu kez korucuları hedef aldı.
Sabah yaşanan olaylardan sonra bölgede başlayan geniş çaplı operasyona köy korucuları da destek verdi. Aydoğdu Köyü yaylasında teröristlerle çıkan çatışmada askere yardım eden koruculardan Yakup Aktürk(42), karın boşluğu ve dizinden vurularak ağır yaralandı. Aktürk, olay yerine gelen ambulansla Oltu Devlet Hastanesi’ne oradan da ambulans helikopterle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı koruculardan Gökhan Atak(40) ise yerden seken kurşunla kaval kemiğinden yaralandı. Atak, ayakta tedavi edildi.
Öte yandan olaylardan sonra Oltu Devlet Hastanesi’ne gelen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, yaralı koruculara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Öte yandan bölgede çatışmaların halen sürdüğü belirtildi.
0
0
0
0
0
0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!