Vali Azizoğlu Yeni Yılı Asker ve Polislerle Karşıladı!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, kentin giriş ve çıkış noktalarında nöbet tutan polis ve askerleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vali Azizoğlu Yeni Yılı Asker ve Polislerle Karşıladı!

Vali Seyfettin Azizoğlu’nun bu ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun eşlik etti.

2017 yılının son akşamında; şehrin çeşitli yerlerinde bulunan trafik denetleme, arama ve kontrol noktalarında görev yapan emniyet mensupları ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Azizoğlu, görev başındaki kolluk kuvvetlerine baklava ikramında bulundu.

İlk olarak orduevine giden Vali Azizoğlu’nu 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın karşıladı. Asker ve rütbeli personelin yeni yılını kutlayan Vali Azizoğlu, daha sonra Dumlu Jandarma ve Dumlu Jandarma Özel Hareket’e geçti. Burada vatani görevini yapan kahraman Mehmetçik ile bir müddet sohbet eden Vali Azizoğlu, askerlere baklava ikram etti onlarla birlikte çay içti.
Köprüköy, Pasinler ve Çat polis jandarma uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Azizoğlu, 2018’i Pasinler uygulama noktasında görevli personel ile birlikte soba başında karşıladı.

BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTINIZ
Vali Azizoğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada vatandaşların gönül rahatlığıyla eğlenmeleri, huzur içinde sokaklarda dolaşmaları için jandarmanın, polisin gece gündüz çalıştığını vurguladı.

Jandarma Özel Hareket ekiplerinin terörle mücadelesinin takdire layık olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, “Şenkaya’da ve diğer güney ilçelerde terörle mücadelede büyük işlere imza attınız. Bugün devlet büyüklerimiz övgü ve gururla yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor. Geçen hafta Karayazıya gittik. Bütün vatandaşların rahat ve huzurlu olduğunu gördüm. O PKK’nın baskısı, yıldırması bitmiş; insanların üzerindeki kara bulutlar dağılmıştır. Siz kahraman Mehmetçiğimizin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşları her biri kendi işinde gücündedir. İnşallah sizlerde kazasız belasız askerliğinizi tamamlayıp ailelerinize kavuşursunuz. Bu vesile ile yeni yılınızı kutlar, tüm insanlığın huzur, barış içerisinde bir yıl geçirmesini diler, hepinizin gözlerinden öperim” dedi.

KİMSE ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEÇEMİYOR
Tortum polis uygulama noktasındaki ekipleri de unutmayan Vali Azizoğlu, şehrin dört tarafına kurulan bu kontrol noktaları sayesinde hiçbir suç malzemesi ve aranan kişilerin elini kolunu sallayıp geçemediğini söyledi.

Kolluk kuvvetlerinin gece gündüz demeden ülkenin ve kentin güvenliği için vazife başında olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, “Erzurum’un dört bir yanında bu kontrol noktalarını oluşturduk. 1,5 yıldır 24 saat esansına göre polisimiz ve jandarmamız Erzurum’un giriş ve çıkış noktasını tutuyor. Çok şükür Allah’a; bir buçuk yıldır bu güvenlik noktalarından hiçbir kanun dışı malzeme ve kişi elini kolunu sallaya sallaya girememiştir. Arkadaşlarımız cansiperane çalışıyor. Kahraman polisimiz, askerimiz; vatanın ve memleketin huzuru için soğuğa sıcağa aldırmadan başarılı bir şekilde görevlerini yapıyor” diye konuştu.

Vali Azizoğlu, emniyet mensupları ve jandarma ekiplerini ziyaretinin ardından son olarak Gürcükapı Karakoluna giderek, görev yapan emniyet mensupları ile birlikte bir müddet sohbet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 28.03.2024 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık