24 Kasım Öğretmenler Günü
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Oltu'da bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sabah saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı katılımcı ile düzenlendi. Törene, Milli Eğitim idari kadrosu ve öğretmenler katıldı.
Çelenk sunma programı ardından koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında hükümet konağı bahçesinde mesleğe ilk adımını atan çiçeği burnunda öğretmenler için yemin töreni yapıldı.
Yemin törenine Kaymakam Şenol TURAN’ın yanı sıra Oltu Belediye Başkanı Necmettin TAŞCİ ve öğretmenler de katıldı. Kaymakam TURAN, “Çıktığınız emek isteyen bu yolda her daim kendini yenileyebilen, üreten, düşünen, vicdanı ışığında adımlar atan bireyler yetiştirmenizi; heyecan ve sabrınızı hiçbir koşulda tüketmemenizi temenni ediyorum. Bu memleketin fidanlarına can suyu verecek olan siz kıymetli öğretmenlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!