Erzurum Konfederasyonundan Muhteşem İftar
Erzurum Konfederasyonu (ERKON) İstanbul Kağıthane’deki yeni Genel Merkez binasında Danışma Kurulu üyelerine, İstanbul’daki Erzurumlu İş Adamlarına, Siyasetçilere ve Bürokratlara iftar programı düzenledi.
Kalabalık bir katılımın olduğu Erzurum Konfederasyonu iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Erzurumlular, ERKON çatısında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
İftar programında söz alan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 22 ve23. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ejder Batur, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İstanbul Erzurumlular Vakfı Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İftar sonrasında konuşan Erzurum Konfederasyonu (ERKON) Genel Başkanı Mustafa Macit, “Erzurum Konfederasyonu olarak yeni Genel Merkez binamızda düzenlediğimiz iftar programımızda, Çok değerli Danışma Kurulu Üyelerimiz, Erzurumlu Saygıdeğer İş Adamlarımız, Kıymetli Siyasetçilerimiz ve Bürokratlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Öncelikle yemeğimize katılım gösteren ve katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayını daha idrak ediyoruz.” Dedi.
Pandemi nedeniyle faaliyetlerin aksadığını anlatan Başkan Mustafa Macit, “Erzurum Konfederasyonu olarak, İki yıllık aradan sonra ilk iftarımızı bugün beraberce yaptık. Katılan, katkı veren birbirinden değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk... Bir ve birlikte olmak adına, Tek yumruk olmak adına, Tek ses, tek nefes olmak adına, bir araya gelmeye, Konfederasyonumuzu güçlendirmeye tüm gücümüzle gayret ediyoruz... Ramazan da İftarlarımız ve ramazandan sonra faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek... Daha önce ilkini gerçekleştirdiğimiz, -Bir Umut ta Sen Ol- kampanyamızı bu yıl da başlattık. -Bir Umut ta Sen Ol 2022- kampanyamızla daha çok hemşerimize ulaşacağız ve umutlarına destek vereceğiz.” Diye konuştu.
Genel Başkan Mustafa Macit de beraberindeki ERKON Yönetimi İftar sonrasında TÜGVA Kağıthane Başkanlığını ziyaret ederek TÜGVA Kağıthane Başkanı İbrahim Akbulut’la ve ekibiyle istişarede bulundu.
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!