MHP 15. Genişletilmiş İstişare Toplantısı Yapıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı 15. Genişletilmiş İstişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

MHP 15. Genişletilmiş İstişare Toplantısı Yapıldı!

Genişletilmiş İstişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Yönetim Kurulu Üyesi ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, Erzurum MHP İl Başkanı Naim Karataş, İlçe Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

“Cumhur İttifakı” hakkında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın söz konusunun vatan olduğunu ve bu sebeple birlik olmanın öneminin bu gibi süreçlerde değerli olduğunu vurgulayarak, “MHP’nin iktidar olması için elimizden geleni yapacağız. Önce ülke ve millet yurt içinde ve yurt dışında öncelik milletin bekasıdır. Biz ne hamle yaptıysak bize engel oldular Afrin’de ne işimiz var dediler ben soruyorum sizlere bir ülkeyi yada bir dünya coğrafyasını bir mahalle düşünün evinizin önüne birisi gecekondu yapsa siz rahatsız olmazmısınız?, namusunuz tehlikede olmaz mı? olur aynı bu şekilde düşünün biz bunu engelledik ama bunu anlamayanlar oldu. Biz cumhur ittifakını yaparken bize AK partinin dün neler yaptıklarını hatırlattılar dün için zamanında hep eleştiren biz olduk. Bugün vatan meselesi var ortada biz ‘’ben’’ demek yerine vatan diyenlerdeniz. Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz” diye konuştu.

Toplantının sonunda MHP’ye yeni katılan üyeler için rozet takdim töreni yapıldı.

Kaynak: İHA
Editör: Oltu Medya
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

BURÇLAR

(21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(22 Ocak - 19 Şubat)

Kova Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

(20 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcunun 19.01.2025 Günlük Yorumu

NAMAZ VAKİTLERİ

TAZİYELER

tümü
yukarı çık